Besøk TSSK +

Åpent
Onsdag – fredag 12.00 – 17.00
Lørdag – søndag 12.00 – 16.00

Adresse og kart ›

24. februar 2016STILLING LEDIG SOM UTSTILLINGSKOORDINATOR 50%

Vi søker en dyktig og ryddig person til vår nyopprettet stilling som utstillingskoordinator i 50% engasjement. Trøndelag senter for samtidskunst (TSSK) er et visningssted for samtidskunst og kompetansesenter for kunst i offentlige rom, etablert i Trondheim i 1976. Kunstsenteret formidler utstillinger av høy kunstnerisk kvalitet og presenterer kunstnerskap og nye produksjoner innen billedkunst og kunsthåndverk. Utstillingskoordinatoren skal i samarbeid med staben og kunstfaglig råd ivareta vårt faglige program og virksomheten som kunstnerstyrt formidlingsinstitusjon. Søker må ha faglig relevant utdannelse, eller praksis, innenfor kunst og ha produksjonserfaring fra kunstfeltet, og evner å planlegge og koordinere utstillinger og annen programaktivitet med høy kvalitet.

For mer informasjon se stillingsannonse på NAV  eller ta kontakt på epost med daglig leder Randi M. Brockmann

Stillingen er ettårig, med mulighet for ytterligere to år. Tiltredelse snarest.
Søkefrist 15. mars

Søknad med CV og referanser sendes via epost til randi@samtidskunst.no