Besøk TSSK +

Åpent
Onsdag – fredag 12.00 – 17.00
Lørdag – søndag 12.00 – 16.00

Adresse og kart ›

Norske Kunsthåndverkere 40 år

04. september 2015 – 06. september 2015

I år feirer Norske Kunsthåndverkere 40-årsjubileum med markeringer over hele landet. Norske Kunsthåndverkere Midt-Norge feirer jubileet ved å «bryte seg inn» i de respektive miljøene og institusjonene i tre fylker.

Norsk

I år feirer Norske Kunsthåndverkere 40-årsjubileum med markeringer over hele landet. Norske Kunsthåndverkere Midt-Norge feirer jubileet ved å «bryte seg inn» i de respektive miljøene og institusjonene i tre fylker. Helgen 4. – 6. september blir det PANGSTART på jubileumsfeiringen.

5. september ønsker Trøndelag Senter for Samtidskunst velkommen til en lørdag med ulike vinklinger på kunsthåndverket nasjonalt og regionalt!

11.00-15.00. Dagen starter med muligheten til å bli med på workshopen Finding Clay med kunsthåndverkerne Toril Redalen og Siri Skjerve. Påmelding senest 3. september: formidling@samtidskunst.no

Utover ettermiddagen inviterer vi til to spennende foredrag;

16.00 Jan-Lauritz Opstad: Årsutstillingen – historie, utvikling og betydning. Opstad er senior forsker og tidligere direktør ved Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum.

17.00. Jorunn Kraft Moe: Vi vil i 40 år til.  Kraft Moe er kunsthåndverker og tar både et blikk bakover og ett blikk framover på kunsthåndverkets posisjon i kunsten.

18.00.  Det blir fest på kunstsenteret med enkel servering og drikke!

Gratis og alle er velkommen!

Arrangementet skjer i samarbeid med Norske Kunsthåndverkere Midt-Norge og er støttet av Norske Kunsthåndverkere. I løpet av høsten vil TSSK arrangere kunstnerpresentasjoner og andre eventer som et ledd i vår markering av jubileet. Informasjon følger.

Last ned hele programmet for åpningshelgen

English

English text comes soon.