Besøk TSSK +

Åpent
Onsdag – fredag 12.00 – 17.00
Lørdag – søndag 12.00 – 16.00

Adresse og kart ›

Kunstformidling

Trøndelag Senter for Samtidskunst ønsker alle velkommen til å utforske våre utstillinger. I utstillingslokalet blir besøkende alltid møtt av våre kompetente gallerimedarbeidere og kunstformidlere som har kunnskap om utstillingene og kan svarer på spørsmål.

Vårt formidlingstilbud er utviklet med ønske om å skape verdifulle møter mellom publikum og samtidskunst i våre utstillinger. Med basis i fagkunnskap ønsker vi å stimulere og utfordre opplevelsen med våre varierte formidlingstilbud, fra gratis omvisninger til spesialomvisninger med hyggelige priser.

informasjon og bestilling

Ta kontakt med vår kunstformidler Amalie Marie Selvik:
E-post: formidling@samtidskunst.no
Tlf: 73 52 49 10

Barn og familier

Gjennom året tilbyr vi verksteder og aktiviteter for barn og familier. Følg med på vår nettside og facebook.

PICT0052small

 

 

 

 

 

 

 

Skoler

Det å se, oppleve og snakke om kunst stimulerer oss til å bli bevisste betraktere. Derfor arbeider vi med en formidlingsform som tar hensyn til barn og unges egne erfaringer i dialog med kunstsenterets formidlere.

Sammen med vår kunstformidler inviteres elevene til å delta i dialog, gruppearbeid eller annen delaktighet for å skape fortolkninger av den utstilte kunsten basert på deres kunnskap, erfaringer og opplevelser – tilpasset alder, klassetrinn og faglig interesse. Vi tar utgangspunkt i kunst som skapes i vår egen tid og hvordan samtidskunst forholder seg til det samfunnet, den kulturen og verdenen vi er en del av.

Å skape begeistring og nysgjerrighet, oppfordre til selvstendig tenkning og kritisk blikk og uttrykke seg fritt er blant våre mål med formidlingen av våre utstillinger. Vi ønsker å inspirere og øke skoleelevers bevissthet omkring meningsfull og aktuell samtidskunst. Vi vil at elevene skal få se sammenhenger i den visuelle kunsten med temaer i deres egne liv. De vil få muligheten til å diskutere fritt og høre medelevers ideer om kunsten, dette for å lære å betrakte mange sider av et tema for å danne egne meninger.

  • Varighet: 45- 60 minutter
  • Alderstrinn: Barnehage, grunnskole og videregående
  • Når: onsdag – fredag mellom kl. 10.00 og 15.00
  • Kapasitet: 25 pers. pr. skolegruppe / 10 pers. pr. barnehagegruppe
  • Sted: Se kart og adresse ›
  • Buss: Søndre gt. / Trondheim S. / Nova Kinosenter
  • Bestilling: formidling@samtidskunst.no (Én uke i forveien)
OMVISNINGSTILBUD SKOLER HØST 2013

Barnehager

Ta med en gruppe fra barnehagen, og gi barna mulighet til å møte kunst av høy kvalitet sammen med en formidler. I formidlingen vektlegges det at barna får uttrykke egne følelser og meninger om det de ser og opplever.

I forbindelse med en utstilling i året lager vi et spesielt formidlingsopplegg med tanke på barnehagegrupper, med omvisning og verksted.

Vi tar imidlertid gjerne imot små barnehagegrupper på besøk hele året, og oppfordrer til å ta kontakt hvis det er ønskelig å bestille omvisning med vår kunstformidler!

For spørsmål, mer informasjon og bestilling,
ta kontakt med Amalie Marie Selvik.
E-post: formidling@samtidskunst.no

Private grupper

Foreninger, kunstklubber, studenter og øvrige private grupper er velkomne til å bestille omvisninger i alle våre utstillinger med senterets kunstformidler. Om ønskelig skreddersyr vi galleribesøket i henhold til interesser og behov. Vi tilrettelegger gjerne for en hyggelig ramme rundt omvisningen med servering av forfriskninger eller lignende, også utenfor åpningstid.

Vårt formidlingstilbud er utviklet med ønske om å skape verdifulle møter mellom publikum og samtidskunst i våre utstillinger. Med basis i fagkunnskap ønsker vi å stimulere og utfordre opplevelsen med våre varierte formidlingstilbud, fra gratis omvisninger til spesialomvisninger med hyggelige priser.

For informasjon, pris, spesielle ønsker og bestilling,
kontakt Amalie Marie Selvik
Tlf: 73 52 49 10
E-post: formidling@samtidskunst.no

Vårens utstillingsprogram
DROP IN

Kunstformidler gir en 15 min. introduksjon til utstillingen for impulsive gruppebesøk.

(Gratis)

45″ KUNST

Kunstformidler holder en spennende omvisning på 45 min. for private grupper. Bestill én uke i forveien! Maks. 30 deltagere per gruppe.

Bestill
COCKTAIL FRIDAY

Avslutt uken med et galleribesøk med dine kollegaer, og få omvisning (30 min.) med forfriskninger. Bestill én uke i forveien! Maks. 30 deltagere per gruppe.

Bestill