ultimastill1.jpg
Utstillinger
og events

  1. Utstillinger
TEXTFUKKERS PLATESLIPP OG PERFORMANCE
Marthe Waltinsen /Marte Hodne Haugen/ Espen Lomsdalen
12.03.2011–13.03.2011

  • tf_galleri.jpg
  • tf_start.jpg
  • textfukkers_12_mars.jpg
  • utanfor_tf.jpg
  • ina_blomlaten_tf.jpg
  • surrealism.jpg

THE BLACK CUBE PRESENTERER:
En helaften med  The Textfukkers! 
-og utstilling dagen derpå

Performance lørdag 12.mars kl.20.00

Textfukkers er et band/performanceprosjekt som tar for seg kunstteoretiske tekster. De bruker teorien som utgangspunkt for sine sanger og trekker ut det essensielle i vær tekst. Dette fungerer som ett slags sammendrag hvor gjentagelser i refreng og vers gjør det enklere å få med seg hva tekstene handler om. Tekstene de velger ut har kunsthistorisk relevans og ved å omforme disse til lett fordøyelige låter kan teorien nå et bredere publikum.
Performancene er en hybrid mellom foredrag og konsert, ofte inspirert av den klassiske forelesningsformen med virkemidler som f.eks. PowerPoint presentasjoner med projiserte bilder, filmklipp, grafer og tekst.
TF har tidligere hatt performancer/konserter, stilt ut musikkvideoer/ installasjon/ skulptur ved bl. a. sørlandets kunstmuseeum, Oslo Kunstforening (DNBNOR stipendutstilling), Galleri Trafo, Ny musikk, Ultima festivalen og Thisted biennalen.

Gruppen består av Marthe Waltinsen, Marte Hodne Haugen og Espen Lomsdalen.

Les om TF her: http://www.morgenbladet.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100730/OKULTUR/707309991/0/KULTUR&template=printart

Gjestespillet i Trondheim er gjennomført med støtte fra  Norsk Kulturråd

Information in English