banner_tssk.jpg
Utstillinger
og events

  1. Utstillinger
Electroboutique
Alexei Shulgin / Roman Minaev / Aristarkh Chernyshev
16.10.2009–08.11.2009

ALLER SISTE MATCHMAKING NOENSINNE!
Etter å ha arrangert Trondheim Matchmaking i åtte år på rad, utvider vi festivalen til en biennale for kunst og teknologi fra og med neste år! I oktober 2010 åpner META.MORF, biennale for kunst og teknologi i Trondheim!
Men først, høstens vakreste event for siste gang: ART THAT CARES!

Den 150 m2 store butikken ‘Art That Cares’ åpner denne oktober i Fjordgt. 11, Trondheim. Det er Electroboutiques første underavdeling i Skandinavia. Butikken tilbyr unike kunstverk som gjennom siste fem år er utviklet av kompetente kunstnere, designere og ingeniører. Butikken er utformet i en iøyefallende økovennlig stil som framhever de visuelle og funksjonelle kvalitetene til Electroboutiques produkter.

Electroboutique er et innovativt firma. Vi har som mål å produsere banebrytende produkter som kombinerer stil, interaktivitet og kritisk diskurs. Ekslusivt og samtidig prismessig overkommelig. Vi vil manifistere en ny epoke der ansvarlig kunstproduksjon åpner nye horisonter for kreativ konsumering. Hos Electroboutique likestiller vi å ta vare på mennesket og miljøet med produktene vi produserer.  Electroboutique bidrar til å redusere karbonutslipp ved å produsere bærekraftige og energieffektive kunstprodukter. Electroboutique deltar permanent i sosiale og veldedige aktiviteter for å bidra til en skjønnere og bedre verden. Electroboutique overvåker og forbedrer kontinuerlig arbeidsforholdene til sine ansatte. 

Electroboutique leverer kunst som bryr seg.
Bryr seg om naturen.
Bryr seg om folk.
Bryr seg om deg.

ELECTROBOUTIQUE

Alexei Shulgin, Aristarkh Chernyshev, Roman Minaev.
Trøndelag Senter for Samtidskunst, åpning fredag 16. oktober kl. 18.00

Electroboutiques installasjon ’Art That Cares’, delvis produsert fra daglidagse elektroniske gadgets, kan sees på som et innlegg i diskusjonen rundt bruk av åpen kildekode, kunstpraksis og etikk. Utstillingen framtrer som et prosjekt som ønsker å undersøke dagens relasjoner mellom kunstproduksjon og –praksis og vårt etter hvert svært konsumorienterte samfunn.
Utstillingen står til og med søndag 8. november.

KUNSTNERPRESENTASJON
Kunstnerpresentasjon ved Alexei Shulgin, Aristarkh Chernyshev, Roman Minaev. Bakgrunn og formål med Electroboutique. Trøndelag Senter for Samtidskunst, lørdag 17. oktober kl. 14.00

For mer info og detaljert progran for Trondheim Matchmaking 2009 se http://matchmaking.no

Information in English